Ergebnisse für deens

deens
deense kar - 1/2 DEENSE CONTAINER.
UW LEVERANCIER VAN DEENSE CONTAINERS. Container Supply is al meer dan 15 jaar dé vertrouwde leverancier van de bekende Deense Container. Verder bieden wij enkele varianten en diverse accessoires aan van de Deense kar. Wij bieden de scherpste prijs én alle rolcontainers en platen zijn direct uit voorraad leverbaar.
Bijzondere woordjes Deens Speakdanish.
a Je Deens is uitstekend. b Maar je Deens is uitstekend. wordt gebruikt om te onderstrepen dat iets overduidelijk is gelijk aan" zoals je weet." A: John opførte sig som en idiot igen. B: Han er jo ikke så skarp.
Deens Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Deens DE Deens EN Deens ES. Vertalingen Deens NLFR. Voorbeeldzinnen met Deens. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: een Deens e FR: une Danoise.
Deens leren? Cursus Deens voor beginners Thuisstudie Laudius.
Dan is onze erkende cursus Deens voor Beginners een goede keuze! Wat kun je met deze cursus Deens voor beginners? De cursus Deens voor Beginners leidt op voor een erkend diploma en laat je stap voor stap kennismaken met de Deense taal.
Vertalingen en andere taalkundige diensten in het Deens.
De Deense taal wordt niet alleen in Denemarken gebruikt, maar is eveneens de voertaal in Groenland, op de Faeröer-Eilanden en in Zuid-Sleeswijk Duitsland. Het Deens wordt niet zelden aangeduid als Vikingtaal, want tot 1944 vormde IJsland een koloniaal territorium van het Deense koninkrijk.
Deens Oosterzele.
Het boekje is informatiedicht, maar soms wat onverklaarbaar in de keuzes; zo wordt achterin de woordenlijst wel bruin brood vermeld, maar niet wit brood of stokbrood; in een stukje Nederlandse tekst staat De" Deense smorrebrod, wat vreemd klinkt omdat brood zowel in het Nederlands als in het Deens onzijdig is.
Deens CVO Groeipunt Het Perspectief/VSPW.
Deens Niveau 1. Deens Niveau 2. Deens Niveau 3. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van nieuwe cursussen, interessante tips en weetjes uit Het Perspectief. Je kan je op elk moment weer afmelden door te klikken op uitschrijven onderaan elke nieuwsbrief.
Cursus Deens voor beginners Laudius Thuisstudies.
Ga je regelmatig op vakantie of zakenreis naar Denemarken, en wil je je tijdens je verblijf kunnen redden in het Deens? Dan is onze cursus Deens voor Beginners een goede keuze! Wat kun je met deze cursus Deens voor beginners?
het deens Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Ook in 1879 publiceerde Gram de tweede van zijn vier papers over bosbouw waarbij alle verschenen in het Deens Bosbouw Journals. Aussi en 1879 Gram publié le deuxième de ses quatre documents sur la foresterie qui figurent dans toutes les forêts Journaux danois."
Cursussen Deens gratis Leren Deens.
Het Deens wordt vaak gezien als een moeilijke taal, maar het vergt alleen wat inspanning en een paar tips om te beginnen. C: moet worden uitgesproken s voor e, i, y, æ of ø; en k voor a, o, u, of een andere medeklinker.
Er" wordt gezegd dat het Deens op het West-Vlaams lijkt, maar dat is niet zo" Opinie KW.
Er wordt gezegd dat het Deens op het West-Vlaams lijkt, maar dat is niet zo. In Denemarken wonen, betekent ook de Deense taal leren. Ik volg Deense les bij Lærdansk. Er wordt gezegd dat het op het West-Vlaams lijkt, maar dat is niet zo.
Deens aan de UvA Universiteit van Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-calendar. icon-checkmark. icon-clock. icon-
In je keuzeruimte kun je kiezen om met losse taalverwervingsvakken Deens te leren of om basiskennis van alle Scandinavische talen op te doen met het speciale vakkenpakket Scandinavian languages. Taalvaardigheid Deens cultuur en samenleving van het moderne Denemarken 1 t/m 5.
Deens Uitdrukkingen Reizen Algemeen.
Deens Nederlands Deens Nederlands. Deens Arabisch Deens Arabisch. Deens Chinees Deens Chinees. Deens Tsjechisch Deens Tsjechisch. Deens Duits Deens Duits. Deens Grieks Deens Grieks. Deens Engels Deens Engels. Deens Esperanto Deens Esperanto. Deens Spaans Deens Spaans. Deens Fins Deens Fins.

Kontaktieren Sie Uns